Svetainės veikimui pagerinti naudojame slapukus (angl. cookies). Tęsdami naršymą Jūs sutinkate dėl slapukų įrašymo. Plačiau apie jų naudojimą skaitykite čia.

Sutinku

Šviečiančių raidžių nuoma

Šventėms suteikus papildomų akcentų, jos įsimena ilgam. Tad tikrai verta pasukti galvą ieškant originalių idėjų! Nustebinti šventės dalyvius ir tuo pačiu sukurti jaukią aplinką galima pasitelkus šviečiančias metalines raides. Iš jų galima sudėlioti bet kokį žodį ar frazę.

 

Šias išskirtinio dizaino, sendinto metalo, net vieno metro aukščio „Lights & letters“ raides žmonės renkasi įvairiausioms progoms: nuo gimtadienių, krikštynų, vestuvių, įmonių renginių, restoranų, parduotuvių atidarymo iki didžiulių vasaros ar žiemos muzikos, meno festivalių.

Kiekvienoje raidėje yra prijungtos antikvarinės lemputės, kurios apšviečia erdvę šiltomis ir jaukiomis spalvomis. Dekoratyvines „Lights & letters“ raides galima statyti norimais atstumais – kiekvieną simbolį ir raidę. Jų prijungimas itin paprastas. Dažniausiai visas žodis ar raidžių simbolių kombinacija sujungiama taip, kad beliktų vieną jungiklį įjungti į elektros lizdą.

 

lights and letters raides

lights and letters raides

 

„Lights & letters“ turi kelis pilnos abecelės raidžių rinkinius. Prie jų prisideda ir visų skaičių formos, lietuviški rašmenys ir simboliai: #, & ar <3.

Šventės metu susirinkusieji dažnai nustemba ir apsidžiaugia pamatę šviečiančias raides. Jos atrodo įspūdingai savo dydžiu bei subtiliomis lemputėmis. Dažnai tai būna šventės pagrindinis akcentas ir žmonės su entuziazmu ima fotografuotis prie raidžių. Jos puikiai atrodo ne tik vakare, bet ir dienos metu dėl ypatybės, jog nėra sujungtos ir jokiomis sijomis, nesugadina nuotraukos ar vaizdo įrašo.

„Lights & letters“ yra vienintelė įmonė Lietuvoje, turinti tokio dizaino šviečiančias raides. Jos pagamintos rankomis, pagal individualų užsakymą. Šio stiliaus šviečiančios lemputės išpopuliarėjusios Amerikoje ir Azijoje, o dabar drąsiai skinasi kelią ir į lietuviškas šventes bei renginius.

„Lights & letters“ teikia pristatymo, prijungimo bei išvežimo paslaugas visoje Lietuvoje. Norintiems sutaupyti suteikiama galimybė raides pasiimti patiems iš sandėlio Vilniuje. Sumokėjus tik nuomos kainą be pristatymo, belieka pasirūpinti patiems krovininiu transportu, krovos darbais, pajungimu ir atvežimu sutartu laiku.

Kainas peržiūrėkite: http://lightsletters.lt/