Svetainės veikimui pagerinti naudojame slapukus (angl. cookies). Tęsdami naršymą Jūs sutinkate dėl slapukų įrašymo. Plačiau apie jų naudojimą skaitykite čia.

Sutinku

Simbolinė verslo dovana

Eglutės sėklos – stilinga, netikėta ir jauki dovana sau, bičiuliams ar kolegoms!

Graži simbolinė dovana Jūsų verslo klientams ar smulkiems partneriams – eglučių sėklos. Tai malonus dėmesys ir priminimas, kad linkite tvirto bendradarbiavimo bei sėkmingo augimo kartu.


Ant stilingos natūralių spalvų pakuotės palikome vietos Jūsų įmonės logotipui (lipduką galime keisti su jūsų įmonės logotipu) ir kelias eilutes jūsų palinkėjimui pakuotės nugarėlėje. Taip pat ant pakuotės yra rekomendacija, padėsianti išauginti eglutę. Tai – smagus ir įdomus procesas, kuris gali tapti suartinančia veikla biuro darbuotojams.

 

Mūsų sidabrinių eglučių pakuotės dizainą kūrė profesionalai: subtilios žemės spalvos, patogus pakuotės dydis siųsti paštu ar įsidėti į kišenę kai planuoji susitikimą su verslo klientu. Dovana taps labiau asmeniška ir artima užrašius palinkėjimą ranka. Aukštos kokybės (90 proc. daigumo) sidabrinės eglės sėklos. Pakuotėje trys sėklos. Kiekvienas sėklų pakelis supakuojamas į rusvą popierinį maišelį.


Dovanojimo procesu pasirūpinsime už jus!
Viskas, ką Jums reikės padaryti – tai atlikti užsakymą ir pateikti klientų sąrašą. HoliTrees profesionali komanda, esant poreikiui, pasirūpins daiginimo rekomendacija anglų kalba, pakavimu, paruošimu išsiuntimui ir pristatymą.


Bendradarbiaujame su geriausiais logistikos partneriais, todėl pristatysime saugiai ir greitai ne tik visoje Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse. Suteiksime ataskaitas už pristatytas dovanas.

Dažnai įmonės, dovanų gavusios eglučių sėklas, kitais metais kreipiasi į mus, kad taip pasveikintume jų partnerius. Mums tai – didžiausias džiaugsmas ir geriausias darbo įvertinimas.

Produktą galite peržiūrėti: https://holitrees.lt/sidabrines-egles-seklos-variantai/?attribute_pa_kiekis=10-vnt

Susisiekite su mumis el. paštu labas@holitrees.lt