Svetainės veikimui pagerinti naudojame slapukus (angl. cookies). Tęsdami naršymą Jūs sutinkate dėl slapukų įrašymo. Plačiau apie jų naudojimą skaitykite čia.

Sutinku

Eglutė į biurą

Metas papuošti biurą kalėdine eglute? Nesirūpinkite – tegul šiemet Kalėdos pačios ateina į jūsų biurą! Jums tereikia atlikti tris paprastus žingsnius:

 

1. Išsirinkti kalėdinį medį „Holitrees“ elektroninėje parduotuvėje;

2. Atlikti užsakymą internetu;

3. Sumokėti pavedimu ar kreditine kortele.

 

Iš karto po apmokėjimo gausite sąskaitą faktūrą, o sutartą dieną, jūsų pasirinktu laiku gražiausia eglutė atkeliaus tiesiai pro duris. Tai itin patogu, o jūs išvengiate daugybės rūpesčių: kelionės į eglučių turgų, sudėtingo transportavimo, nesklandumų dėl sąskaitų.

 

„Holitrees“ elektroninėje parduotuvėje tikrai išsirinksite patinkančią eglutę ar kėnį. Siūlome tiek kirstus, tiek sodintus vazone medelius, tinkančius įvairaus dydžio erdvėms. Atrenkame tiesaus kamieno, vešlių šakelių, per visas šventes žaliuojančius kalėdinius medžius. Renkantis kirstą kėnį ar eglę, siūlome ir jam pritaikytą stovą. Taip pat galite užsisakyti įvairių priedų bei papuošimų. Kartu su kalėdiniu medžiu gaunate ir jo priežiūros instrukciją.

 

Vilniaus mieste siūlome unikalią, gamtai draugišką ir labai patogią paslaugą – kalėdinio medelio nuomą. Jums išsinuomojus eglę ar kėnį, po Kalėdų kurjeris atvyksta jo pasiimti. Vazoniniai medeliai persodinami ir savo gyvenimą tęsia „Holitrees“ eglučių ūkyje, o kirsti paverčiami trąšomis.

 

Užsisakius eglutę „Holitrees“, jūsų šventės bus tvaresnės ir džiugesnės. Mylime gamtą, todėl nuolat ieškome būdų dar labiau ją saugoti. Renkamės gamtai draugiškas pakavimo medžiagas, dalį eglučių pristatome dviračiu. Nuomotas kirstines eglutes perdirbame, o sodintas apgyvendiname eglučių ūkyje ir toliau jomis rūpinamės. Savo ruožtu jos rūpinasi mumis – per metus „Holitrees“ eglučių ūkyje pagaminama maždaug tiek deguonies, kiek per dieną sukvėpuoja Marijampolės dydžio miestas!