Svetainės veikimui pagerinti naudojame slapukus (angl. cookies). Tęsdami naršymą Jūs sutinkate dėl slapukų įrašymo. Plačiau apie jų naudojimą skaitykite čia.

Sutinku

Eglučių nuoma. Kas nutinka eglutėms po švenčių?

Kalėdinių eglučių nuoma – patogu ir paprasta

Užsisakyti www.holitrees.lt eglutės nuomos paslaugą trunka vos kelias minutes. Galite rinktis iš vazoninių ar kirstinių eglučių bei jų gausaus dydžių ir rūšių. Užsisakius eglutę iš anksto, nereikės sukti galvos dėl jos pristatymo, tiesiog apmokėjimo lange rasite kalendorių, kuriame galite pasirinkti norimą dieną ir eglutė atvyks tiesiai į jūsų namus. Eglučių nuomos paslauga teikiama tik Vilniaus mieste.

 

Nepamirškite ir priedų: eglutės stovo, vazono/krepšio, ar kitų dekoracijų. Visi produktai atvyks jūsų pasirinktą dieną. O jei priedus norite gauti kitą dieną, tiesiog suformuokite du skirtingus užsakymus ir pažymėkite norimas pristatymo datas.

 

Po švenčių, nuomotas eglutes ir priedus atvyksime pasiimti nurodytu laikotarpiu, prieš tai susisiekę su jums telefonu ir suderinę laiką. Svarbiausia, nereikia sukti galvos, kur dėti eglutę po švenčių, taip taupote savo laiką bei pinigus automobilio salono valymui.

Tvarumas ir atsakingas vartojimas

Eglučių nuoma  – tvaresnis pasirinkimas. Įsigyti nuomos paslaugą galite tik mūsų internetinėje parduotuvėje. Taip taupome laiką jūsų kelionei, kurą, išvengiame čekių ar sąskaitų spausdinimo bei kitų gamtos išteklių naudojimo, kurie reikalingi jus aptarnauti fizinėje pardavimo vietoje. Be to, taip remiate skaidrų verslą – jokių grynųjų pinigų.

 

Vazoninės eglutės atkeliauja iš mūsų eglučių ūkio Ukmergės rajone bei mūsų kolegų medelynų, kituose miestuose. Švenčių metu jums pristatome tik A klasės (Premium) eglutes. Prie kiekvienos eglutės pridedame popierinę etiketę su priežiūros instrukcija. Mums išties svarbu, kad eglutė gerai jaustųsi jūsų namuose ar biure.

 

Kėniai atkeliauja iš Danijos medelynų. Mūsų klimato sąlygomis jie itin sunkiai auga, todėl norinti patenkinti jūsų poreikį ir turėti tokią medelių rūšį per Kalėdas, bendradarbiaujame su užsienio augintojais.

 

Dalį eglučių Vilniaus mieste pristatome specialiu dviračiu. Aplenkdami kamščius ir neprisidėdami prie oro užterštumo, jūsų eglutes pristatome greičiau visiškai ekologiška transporto priemone.

 

Raginame žmones pirkti medelius tik iš vietinių pardavėjų, eglučių ūkių ar medelynų. Taip tikrai žinosite, jog nedarote žalos gamtai ir paremsite lietuvišką verslą.

Mūsų darbas nepasibaigia tik surinkus eglutes iš jūsų namų. Po švenčių, visi medeliai grįžtą į mūsų eglučių ūkį. Vazoninės eglutės laukia pavasario ir yra susodinamos. Kėniai grįžę iš jūsų namų ar biurų dar kurį laiką laukia šiltesnio pavasario šiltnamiuose. Jiems reikalinga didesnė globa iki nueinant įšalui. Kirstiniai medeliai yra smulkinami specialiu aparatu, kuris leidžia juos paversti mulčiu/trąšomis. Smulkios drožlės ne tik tręšia laukus, bet ir prilaiko drėgmę, todėl sausros metu eglutės gali ilgiau išlaikyti drėgmę dirvoje. Visi vazonai perpanaudojami, o netinkami naudoti išrūšiuojami.

Kiekvienais metais vietoj nupirktos vienos eglutės – atsodiname bent dvi!

Kodėl rinktis būtent HOLITREES nuomos paslaugą?

Ne kartą teko girdėti iš klientų, jog kai kurios internetinės parduotuvės teigia, jog vazoninius kėnius surinkusios po švenčių veža atgal į Daniją, taip saugodami gamtą. Spręskite patys ar medeliai atkeliavę į Lietuvą ir po to gabenami atgal, tikrai draugiškas gamtai sprendimas? Kiek reali ir tvari yra tokia eglučių kelionė žvelgiant į kelionei sunaudojamo kuro bei medelių priežiūros sąnaudas? Todėl savo paslaugą vadiname nuoma, o ne eglučių surinkimu, nes pagrindinis nuomos tikslas – jūsų patogumas bei gamtos tausojimas. Mūsų eglutės nenugula konteineriuose ar miesto gatvių pakampėse, jos toliau gyvena arba virsta trąšomis.

 

Mūsų eglučių ūkyje dirba visa šeima bei keli darbuotojai. Norint pavasarį grąžinti medelius į žemę, pirmiausiai reikia ją paruošti ir tik po to tęsiami sodinimo darbai. Vėliau seka liejimas, vazonų atrinkimas ir išrūšiavimas, eglučių tręšimas, bent kelis kartus per pavasario-vasaros sezoną, jų formavimas bei žemės purenimas. Taip pat nuolatinė konkurencija su žole, kurią tenka dažnai šienauti. Tai dažnai fiziškai sunkus darbas, bet gamta įkvepia, o ir patirtis auginant eglutes mums suteikia galimybę daugiau papasakoti jums apie priežiūrą, jų rūšis bei iššūkius jas auginant savuose kiemuose. Apie mūsų ūkį bei eglutes galite daugiau sužinoti sekdami IG arba FB profilius.

 

Nuoma yra ilgesnis kelias nei eglutės pardavimas, už tai jaučiame asmeninę bei verslo atsakomybę. Jums siūlome tik profesionaliai užaugintas eglutes, pristatymą visoje Lietuvoje, nuomos paslaugą Vilniuje bei gamtai draugiškus sprendimus.