Svetainės veikimui pagerinti naudojame slapukus (angl. cookies). Tęsdami naršymą Jūs sutinkate dėl slapukų įrašymo. Plačiau apie jų naudojimą skaitykite čia.

Sutinku

HoliTrees – tvarus verslas

HoliTrees yra tvarus šeimos verslas. Į veiklos procesus žiūrime atsakingai, daug dėmesio skiriame tvarumui, atsakingam vartojimui ir darbuotojams. Stengdamiesi kaip įmanoma daugiau prisidėti prie planetos švarinimo,  patys auginame spygliuočius, naudojamės vietinių įmonių paslaugomis ir dažniausiai įsigyjame prekes, bendradarbiaujame su vietiniais eglučių auginimo ūkiais. Savo veikloje mažiname plastiko vartojimą, jį keičiame kitomis ekologiškesnėmis alternatyvomis.

 

Augalų ir eglučių siuntimas tampa nelengvas iššūkis, nes jie trapūs ir lengvai pažeidžiami. Kasmet ieškome alternatyvų ir „žalesnių“ sprendimų. Augalų siuntimui į kitus Lietuvos miestus naudojame popierines dėžes, kad augalas nebūtų pažeistas transportuojant ir saugiai pasiektų jūsų namus ar biurą. Pristatant Vilniuje, dažniausiai augalai būna susukti į popierių ar tinklą. Atsisakant polietileno, augalų vazonus pakuojame į popierių ar drobinius maišus, aprišame džiuto raiščiu, taip pakeisdami įprastus plastiko maišus. Smulkialapius augalus, jei yra poreikis, apsukame popieriumi, o didžialapius įpakuojame į tinklą, kad transportuojant nebūtų pažeistos šakos su lapais.

 

Šiais metais dalį Kalėdinių eglučių pristatėme dviračiais, esame pirmieji Lietuvoje išmėginę šį būdą žiemos metu.

 

Taip pat svarbus aspektas yra augalų ir eglučių priežiūros instrukcija – jas gaminame popierines ir prikabiname prie kiekvieno augalo. Stengiamės kaip įmanoma sumažinti etiketės dydį, o platesnę informaciją pateikiame skaitmeniniu būdu mūsų interneto svetainėje. 

 

Kasdieninėje savo biuro veikloje dokumentus skaitmenizuojame, jų nespausdiname ir pasirašome elektroniniais parašais. Dokumentai (sąskaitos faktūros, sutartys), kurie susiję su klientų pirkiniais – siunčiami el. paštu. Pirkdami mūsų el. parduotuvėje išvengsite nereikalingų spausdintų dokumentų, tokių kaip čekiai ar atsiskaitymo operacijų kvitai bei prisidėsite prie aplinkos taršos mažinimo. 

 

Labai norime ir stengiamės naudoti kuo mažiau plastiko ir kitų nereikalingų išteklių. Skatiname ir mūsų klientus rinktis kokybiškus, ilgaamžius produktus, o kas svarbiausia – gyvus augalus ar medelius! Gyvi augalai ne tik dekoracija ar interjero puošmena, bet ir atlieka tam tikras funkcijas. Savo savybėmis lapuočiai valo patalpas nuo alergenų, žydint skleidžia nuostabius kvapus, o spygliuočiai Kalėdų metu ne tik džiugins namiškius, bet ir įneš miško jausmą į namus. Taip pat pirkdami vazoninę eglutę galėsite ją pavasarį pasisodinti, o jei neturite tokios galimybės – rinkitės nuomos paslaugą. Tokiu atveju, eglutės grįš į medelyną. Plastikinius vazonus perpanaudojame kitiems augalams. Kirstines eglutes   po nuomos paslaugos surenkame ir perdirbame, naudojame trąšoms. Trąšomis virsta ir neišgyvenusios eglutės.

 

Kiekvienas mūsų produktas yra gamtos dalis, tad priimdami sprendimą pirkti mūsų augalus ne tik džiaugsitės, bet ir prisidėsite prie tvaraus vartojimo. Tai mus įkvepia didesniems iššūkiams ir skatina tobulėti ieškant dar draugiškesnių aplinkai sprendimų.

 

Foto: OUYOU